Oboya Horticulture Industries har ingått strategiskt samarbetsavtal i Kina

31 May 2016

Shandong Shouguang Vegetable Industrial Group Co., Ltd är ett av Kinas ledande bolag inom odling, forskning och distribution av grönsaker. Shandong har ca 6 600 hektar odlingsareal i Kina.

 

Samarbetsavtalet innebär att Shouguang Vegetable Group kommer att använda sig av delar av Oboyas produktsortiment i sin nuvarande odling. Vidare innebär avtalet att Oboyas och Shouguang tillsammans skall erbjuda större industriella investerare sin kunskap om att bygga upp Hydroponic odlingssystem i Kina. Genom samarbetsavtalet har Oboya, via sitt dotterbolag Vefi, alla produkter och kunskap inom Hydroponic-systemet och Shouguang har kunskap inom odling. Systemet används idag av många av Oboyas kunder i Europa, framförallt inom krydd- och salladsodling till dagligvaruhandeln. Genom att hjälpa till att bygga upp systemet har Oboya möjlighet att bli en helhetsleverantör av förbrukningsartiklar till odlare med Hydroponic odlingssystem i Kina.

 

”Kina är en oerhört stor marknad och intresset för organiskt producerade grönsaker växer lavinartat. Genom Vefis produktkunskap inom organisk odling i slutna system och tillsammans med en stark samarbetspartner inom odling har vi goda möjligheter att snabbt kunna hjälpa till att etablera Hydroponic-systemet i Kina. Oboya kommer tillhandahålla sin kunskap och produkter till de investerare som vill etablera systemet i Kina. Intresset är stort och den 2 juni har jag informationsforum med potentiella investerare i Kina ” säger styrelseordförande Robert Wu.

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Styrelseordförande Robert Wu, tel +86 159 69835999 eller

VD Mikael Palm Andersson, tel +46 708 998070.


Pressmeddelande 2016-05-31: Samarbetsavtal

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.