Oboyas styrelseordförande avgår på grund av hälsoskäl

23 Aug 2019

Oboya Horticulture Industries AB (publ) (”Oboya”) meddelar att styrelseordförande Lars Rosén avgår ur styrelsen på grund av hälsoskäl.

 

Lars Rosén har bett att med omedelbar verkan få utträda ur styrelsen för Oboya Horticulture Industries AB på grund av hälsoskäl. Lars har under sina månader i styrelsen varit dess ordförande. 

 

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Lars för hans bidrag under tiden i Oboyas styrelse, och vi hoppas att han så snart som möjligt är återställd i full vigör. 

 

Styrelsen kommer att kalla till en extra bolagsstämma för val av ny styrelsemedlem och val av styrelseordförande. För tiden fram tills dess kommer styrelseledamoten Joachim von Schéele att fungera som interimistisk styrelseordförande. 

 

Erik Penser Bank AB är Oboyas Certified Adviser på Nasdaq First North. Tel: + 46 8-463 83 00

E-post: certifiedadviser@penser.se

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Robert Wu, VD Oboya Horticulture Industries AB (publ)

Tel: + 86 159 6983 5999

E-post: robert.wu@oboya.cc

Hemsida: www.oboya.se

 

Om Oboya Horticulture Industries AB

 

Oboya Horticulture har som mål att utvecklas till en världsledande totalleverantör inom dagliga förbrukningsvaror och logistikprodukter till odlingsindustrin samt konsumentprodukter för hemmaodling och inomhusmiljö. Produktion sker i fabriker i Kina, Vietnam, Polen och Kenya. Mer information om bolaget finns på www.oboya.se.

 

Pressmeddelande 2019-08-23: Oboyas styrelseordförande avgår på grund av hälsoskäl

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.