Oboya Horticulture nominerad till årets gasellföretag i Polen

24 Nov 2017

Nyhetsbrev 2017-11-24

 

Oboya Horticulture har genom sitt helägda dotterbolag VEFI Europa Sp.z.o.o blivit nominerad till årets gasellföretag 2017 i Polen av affärstidningen "Puls Biznesu" i Polen. Puls Biznesu grundades av Dagens Industri och är en polsk filial till den svenska Bonnier-koncernen.

 

För att bli nominerad som årets gasellföretag måste företagen uppfylla vissa kriterier. Företagen har bedömts utifrån omsättningstillväxten och finansiella resultat som har uppnåtts under 2014-2016. Detaljerad beskrivning av kriterierna finns tillgänglig på www.gazele.pl. Priset delas ut varje år av tidningen Puls Biznesu i Polen och vinnarna kommer att utses under gala i början av 2018.

 

"Det känns förstås jätteroligt att vi blir nominerad till årets gasellföretag i Polen! Vi är väldigt nöjda över vad vi har uppnått under de gångna åren. Våra kunder upplever att vi är en stark leverantör samt en bra samarbetspartner. "säger Anna Dalek, VD för VEFI Europa Sp.z.o.o.

 

"Vi har arbetat hårt genom åren för att komma dit vi är idag. Våra duktiga medarbetare i Polen har genomfört ett bra arbete med lyckat resultat. Denna nominering är resultatet av ett starkt lagarbete, där alla i företaget bidragit med sin erfarenhet, kunskap och vilja att lyckas. Jag är stolt och glad att få vara med på denna resa och visa att vi på rätt väg." säger Mikael Palm Andersson, VD och koncernchef för Oboya Horticulture Industries AB.

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Mikael Palm Andersson, VD Oboya Horticulture Industries AB (publ).

Tel: + 46 (0)70 899 80 70

E-post: mpa@oboya.se

 

Nyhetsbrev 2017-11-24: Oboya Horticulture nominerad till årets gasellföretag i Polen

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.