Oboya Horticulture inleder samarbete med PlantPaper avseende försäljning i Kina

11 May 2017

Oboya Horticulture har inlett samarbete med det danska bolaget PlantPaper avseende försäljning och distribution av PlantPapers miljövänliga produkter i Kina. Bolagen kommer tillsammans att utveckla försäljningen till den kinesiska marknaden.

 

"Vi ser framemot vårt samarbete med PlantPaper i Kina. PlantPaper har en unik miljövänlig produkt som passar i vårt produktsortiment och vi kommer att växa tillsammans i Kina inom produktområdet", säger Mikael Palm Andersson, VD för Oboya Horticulture Industries AB.

 

"Oboya Horticulture är vårt första val avseende samarbetspartner i Kina. Oboya Horticulture är en välkänd leverantör och tillverkare inom odlingsindustrin. Vi på PlantPaper ser framemot ett bra samarbete med Oboya och att utveckla försäljningen på den kinesiska marknaden" säger Carsten Storgaard, Sales & Marketing Director för PlantPaper.

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Mikael Palm Andersson, VD för Oboya Horticulture Industries AB (publ)

Tel: + 46 070 899 80 70

E-post: mpa@oboya.se

 

Denna information är sådan information som Oboya Horticulture Industries AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 maj 2017.

 

Pressmeddelande 2017-05-11: Samarbete med PlantPaper

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.