Oboya förstärker ledningsgruppen med COO

17 Mar 2020

Oboya Horticulture Industries AB (”Oboya och Bolaget”) har under de senaste 18 månaderna fokuserat på att anpassa kostnadsbasen för att nu fortsätta med effektiviseringar av arbetssätt och stärka intäktssidan. Därav förstärker Oboya ledningsgruppen med ny COO med fokus på Europa.

 

Martin Dahlberg tillträder den 20 mars som COO, med fokus på verksamheten i Europa. Martin är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi från Lund tekniska högskola och kommer närmast från en global säljchefsroll inom ett börsnoterat företag där Martin har väsentligt ökat försäljningen och samtidigt förbättrat täckningsgraden.

 

”Min främsta arbetsuppgift blir att höja lönsamheten i införsäljningen, effektivisera våra arbetsprocesser och säkerställa kundnöjdheten genom högre service, främst i Europa. Detta kommer att göras samtidigt som vi ska växa organiskt och etablera Oboya som den ledande leverantören av produkter till odlingsindustrin”, säger Martin Dahlberg, nytillträdd COO, för Oboya.

 

Erik Penser Bank AB är Oboyas Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market. Tel: + 46 8-463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Robert Wu, VD Oboya Horticulture Industries AB (publ)

Tel: + 46 735 630 935

E-post: robert.wu@oboya.cc

Hemsida: www.oboya.se

 

Om Oboya Horticulture Industries AB

 

Oboya Horticulture har som mål att utvecklas till en världsledande totalleverantör inom dagliga förbrukningsvaror och logistikprodukter till odlingsindustrin samt konsumentprodukter för hemmaodling och inomhusmiljö. Produktion sker i fabriker i Kina, Vietnam, Polen och Kenya. Mer information om bolaget finns på www.oboya.se.

 

Pressmeddelande 2020-03-17: Oboya förstärker ledningsgruppen med COO

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.