Oboya får order på odlingsprodukter om 18,5 MSEK fördelat över två år

13 Nov 2019

Oboya Horticulture Industries AB (”Oboya” eller “Bolaget”) har genom sitt helägda dotterbolag VEFI AS i Drammen, Norge fått order på odlingsprodukter för hydroponisk odling i Sverige. Ordervärdet uppgår till ca 18,5 MSEK och är fördelat över två år fr.o.m. januari 2020.

 

VEFI AS grundades år 1949 och har sedan dess bedrivit verksamhet främst inom hydroponisk odling för effektiv odling och distribution. VEFI har varit verksamt i 70 år och är idag en ledande leverantör av produkter för hydroponisk odling och tillverkningen sker genom koncernbolaget VEFI Europa Sp.z.o. o i Polen. Hydroponisk odling innebär att odling sker i växthus, oberoende av klimat med möjlighet att odla året runt, och oftast i ett slutet- och självförsörjande system.

 

Ordervärdet uppgår till 18,5 MSEK och avser leverans av olika odlingsprodukter som krukor, förpackningspåsar, brätter m.m. och kommer att levereras löpande under de kommande två åren. Kunden är ett av de ledande svenska bolagen inom hydroponisk odling av sallad, grönsaker och färska örter i Sverige.

 

Erik Penser Bank AB är Oboyas Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market. Tel: + 46 8-463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Robert Wu, VD Oboya Horticulture Industries AB (publ)

Tel: + 86 159 6983 5999

E-post: robert.wu@oboya.cc

Hemsida: www.oboya.se

 

Om Oboya Horticulture Industries AB

 

Oboya Horticulture har som mål att utvecklas till en världsledande totalleverantör inom dagliga förbrukningsvaror och logistikprodukter till odlingsindustrin samt konsumentprodukter för hemmaodling och inomhusmiljö. Produktion sker i fabriker i Kina, Vietnam, Polen och Kenya. Mer information om bolaget finns på www.oboya.se.

 

Pressmeddelande 2019-11-13: Oboya får order på odlingsprodukter om 18,5 MSEK fördelat över två år

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.