Oboya deltar i flera mässor

01 Feb 2018

Oboya Horticulture Industries AB (publ) (”Oboya”) är en global leverantör av produkter, tjänster och service till odlingsindustrin. Oboya deltar aktivt i flera internationella mässor och demonsterar produktnyheter för våra kunder och intressenter.     

 

Under förra veckan ställde Oboya ut och förevisade sina produkter på IPM i Essen, Tyskland. Montern var välbesökt och många kunder har visat intresse för att erhålla en helhetslösning från Oboya.

 

Den 7-9 februari deltar Oboya i Fruit Logistica i Berlin, Tyskland. På mässan kommer Oboya att visa upp bland annat våra produkter som förlänger hållbarheten på frukt och grönsaker. Det är laserperforerad förpackningsfolie som kan förlänga hållbarheten med upp till 100 % och därigenom minska onödigt matspill. Vi finns i hall 8 monter A-10.

 

Den 14-16 mars kommer Oboya att ställa ut i Etiopien Hortiflora. Det finns idag många odlare i Kenya och Etiopien, främst odlare av snittblommor. Vi ser denna marknad som en viktig marknad i vår framtida tillväxt. Oboya är etablerat i Kenya och vi räknar med att vi kan växa på den afrikanska marknaden med flera produkterbjudanden samt inom service och tjänster.  

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Mikael Palm Andersson, VD Oboya Horticulture Industries AB (publ)

Tel: + 46 (0)70 899 80 70

E-post: mpa@oboya.se

 

Nyhetsbrev 2018-02-01: Oboya deltar i flera mässor

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.