STYRELSE & VD 

 

Robert Wu

ROBERT WU, F. 1965, STYRELSEORDFÖRANDE

Robert Wu är född och uppvuxen i Kina. Utbildad vid ett kinesiskt bankcollege, men har även utbildning i Sverige inom företagsekonomi. Är numera svensk medborgare. Robert har haft anställning vid Peoples Bank of China, sedan vid ACG-Nyströmgruppen i Borås som försäljningschef, Isaberg Rapid AB som regionschef för Asien, chefsposition inom New Wave Group AB innan han startade Oboya Horticulture Group år 2006, där han verkat som VD. Medlem av och en av grundarna till Chinese Flower Association. 

 

 

Mikael Palm Andersson

MIKAEL PALM ANDERSSON, F.1965. STYRELSELEDAMOT OCH CEO

Masterexamen i juridik från Lunds Universitet. Arbetar idag som VD i Oboya Horticulture Industries AB (publ). Har tidigare varit managing partner i Advokatbyrån Wåhlin och partner i Advokatbyrån Berglund & Co. Har även ett förflutet från New Wave Group där han var VD i dotterbolaget HEFA AB Sweden med flera dotterbolag i Europa. 

 

 

 

 

Krister Magnusson

KRISTER MAGNUSSON, F.1966. STYRELSELEDAMOT

Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg. Arbetar idag som CFO för AB Traction och i dess dotterbolag Nilörngruppen AB. Tidigare CFO/finanschef i andra medelstora börsnoterade och onoterade företag. 

 

 

 

 

 

Theresa Eriksson

 

THERESA ERIKSSON, F. 1978. STYRELSELEDAMOT

Theresa Eriksson är utbildad systemvetare från Göteborgs Universitet, svensk medborgare bosatt i Kanada. Theresa Eriksson har mångårig internationell erfarenhet inom affärsvärlden med fokus på resultat, strategi och ledarskap. Hon är managementkonsult som driver affärsresultat genom att kombinera erkänd metodik och modern teknologi. Hon har erfarenhet av att leda varierade affärsgrenar, såsom teknologi för olympiska spel och storskalig implementering av smarta elmätare.

 

 

 

Jan Fuglerud

JAN FUGLERUD, F. 1954. STYRELSELEDAMOT

Jan Fuglerud har 35 års erfarenhet inom odlingsindustrin och har en bakgrund som företagsledare för ett flertal norska bolag. Jan Fuglerud är VD för VEFI-bolagen.

 

 

 

 

 

STYRELSEN NÅS VIA BOLAGETS KONTORSADRESS:

 

Oboya Horticulture Industries AB

Snickarevägen 2

443 61 STENKULLEN

 

 

REVISOR

BDO Göteborg AB

Första Långgatan 26

413 28 Göteborg

Tel: 031 - 704 13 00

 

Med huvudansvarig revisor 

Lennart Persson, auktoriserad revisor

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.